Стъклени врати » За нашите системи » Разделител на помещения






Разделител на помещения

 Разделители на стаи.


Намерете творчески решения за някое от отворените ви  пространства с нашите плъзгащи  разделители на стаи. Те са с много стандартни размери и модели или могат  да бъдат персонализирани, проектирани и построени. Рамката и вратите можгат да бъде в различни цветове и покрития, за да отразяват вашия личен стил и да отговорят на Вашите нужди.Много от стаите могат да бъдат префасонирани и преконфигурирани да направят пространството по-добро. Създаване на уютно кътче, полезна площ за съхранение, отделни стаи, както и кът с мека мебел. Такава трансформация се извършва лесно и използването на светлина подобрява функционалността на помещението с  елегантен делител на  стаята.

 
Здрава и стилна.

Плъзгащата  система за разделителя на стая   предлага висока степен на безопасност, като едновременно с това се отличавава с чисти, атрактивни линии, които допълват съществуващия декор на стаята. Панелите за разделителя на стая може да бъдат изработена от стъкло или дърво в различни тонове, така че те могат да се слеят безпроблемно със заобикалящата ги среда. Механизмите също така работят  меко, тихо се плъзгат, което прави още по-привлекателна вратата.

Дизайн.

Не само системата допринася за цялостната привлекателност на разделителя на стаи, но различните варианти на стъкло позволяват премине точното количество светлина, за да се засили красотата на пространствата, които заемат. Прозрачен стъклен панел дава възможност за свободен обмен на цветове и светлини между пространствата, а матирано стъкло допринася за по-приглушена палитра. В същото време, опушените стъклени панели, независимо дали прозрачни или матирани, предлагат по-малко публичен достъп за пространството, което изисква малко повече лично пространство.



Стара цена от 4000.00 лв. Нова цена от 3200.00 лв.

Конфигурирайте собствена

Ръководство за инсталиране