Гардеробни системи » За нашите системи » Гардеробна система Премиум






Гардеробна система Премиум

ПЛЪЗГАЩИ СЕ ГАРДЕРОБНИ ВРАТИ „Премиум“
Серията плъзгащи се гардеробни врати „Премиум“ се произвежда със заоблени рамки и рамки под прав ъгъл с невероятно красиви сребърни покрития и Ви предлага най-доброто, което една плъзгаща се врата може да предложи. Нейната здрава алуминиева рамка се прави със сатинирано анодирано алуминиево покритие. Тези плъзгащи се гардеробни врати са подходящи както за стъклени, така и за дървени панели.

Серията „Премиум“ е създадена на основата на висококачествена система за плъзгащи врати. Тя включва сачмени носещи лагери от долната страна на вратата, които издържат цялото натоварване и тежина на вратата и елиминират необходимостта от укрепване на горната страна. Горните лагери играят ролята на водачи и са разположени в горната релса, която изглежда като корниз и е с покритие, хармониращо с цветовете на рамките на вратите.

Така бихте могли да имате серия от врати от едната стена на стаята до другата с височина на вратите, допринасяща за максимизиране на пространството между пода и тавана. Нашата серия от врати се предлага с максимална височина от 2490 мм и широчина от 5000 мм.
 



Стара цена от 990.00 лв. Нова цена от 500.00 лв.

Панелни комбинации

Пълен панел
Миксиран
Мулти
Центриран


Конфигурирайте собствен

Ръководство за инсталиране