Как работи?


Как можете да си купите гардероб?

Ние от ArdeLUX знаем, че купуването на гардероб не е еднократно усилие, а процес, който се състои от няколко етапа. Това означава, че на всеки етап Вие ще знаете какво да очаквате и до къде е стигнало изпълнението на Вашата поръчка.

1 ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ ЗА ЦЕНАТА

Повечето хора започват с офертата за техния гардероб с плъзащи се врати по поръчка. Ако имате представа какво искате и ако знаете размерите на наличното си пространство, ние можем да Ви дадем ориентировъчна цена по телефона. Просто се обадете на телефон.... или посетете някой от нашите магазини.


2  УГОВОРЕТЕ СИ СРЕЩА С НАШ ПРОЕКТАНТ

За точната цена обаче, трябва да огледаме Вашето помещение и да обсъдим с Вас индивидуалните Ви изисквания за начина, по който трябва да бъде проектиран Вашият гардероб и свободно стоящи мебели. За да си угоровите среща с наш проектант, просто се обадете на.... Можете да се свържете с нас и онлайн и ние ще Ви се обадим.


3 ПОРЪЧВАНЕ НА ПЛЪЗГАЩИТЕ СЕ ВРАТИ

С Ваша помощ дизайнерът ще проектира гардероба и ще Ви каже цената. Ако решите, че това Ви удовлетворява, просто подпишете документа, платете капаро и, ако е необходимо, попълнете финансовите формуляри. В рамките на няколко дни ние ще се свържем с Вас, за да уговорим дата за монтаж. Датата и името на служителя, който ще монтира Вашия гардероб, ще бъдат потвърдени на електронната Ви поща.


4 ДОСТАВКА И МОНТАЖ

Нашият служител ще дойде на сутринта на уговорената дата и ще приключи с монтирането на Вашия гардероб късно следобед. Ако сметнем, че е необходимо повече време, ние ще Ви информираме за това още при проектирането. Когато служителят приключи с монтирането, Вие ще можете да проверите качеството на работата и ще платите остатъка от цената (или ще подпишете съответните финансови документи).
 

Гаранции 5г.
• 5 години гаранция на корпуса
• 4 години гаранция на корпуса
• 3 години гаранция на корпуса
Конфигурирай гардероб сега »