1.Размери 2.Рамка 3.Врати 4.Цветове 5.Странични панели 6.Вътрешност 7.Преглед
Въведете размери
Цена: --

Серията плъзгащи се гардеробни врати ArdeLux се произвежда със заоблени рамки и рамки под прав ъгъл с невероятно красиви сребърни покрития и Ви предлага най-доброто, което една плъзгаща се врата може да предложи. Нейната здрава алуминиева рамка се прави със сатинирано анодирано алуминиево покритие. Тези плъзгащи се гардеробни врати са подходящи както за стъклени, така и за дървени панели.

Широчина(мм)

Между 600мм и 6000мм
Височина(мм)

Между 1200мм и 2490мм
Запази Напред »

ПРОЕКТИРАЙТЕ САМИ! /СТАНЕТЕ ПРОЕКТАНТИ!/

Все още ли не сте си харесали врата? Защо тогава не си проектирате сами една? С услугата на ArdeLUX „Проектирайте сами!  //Станете проектанти!“// можете да определите размера, вида на рамката, цвета и още няколко параметри. Не е трудно да се направи, а и ние винаги сме на разположение, ако се нуждаете от съвет.

Възможността да можете да проектирате своите собствени гардеробни врати Ви предлага най-големия лукс в мебелировката за спалня и усещането за стил и  уникалност.

Максималната височина на гардероба е 2490 мм. Ако се нуждаете от по-голяма височина, препоръчваме Ви да си закупите редуктори за височина. Можете да се консултирате с нашето Упътване за измерване.

За повече информация за нашите услуги, моля, свържете се с 0896/740516 за съвет или за да получите оферта. Ако предпочитате да се видите с нас, можете да ни посетите в един от нашите магазини в София.

ЗАПИТВАНЕ >>